Kolačići

Naša internet stranica koristi kolačiće koji se privremeno pohranjuju na vašemu računalu, što internet stranici omogućava prepoznavanje vašega računala prilikom sljedećeg posjeta. Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati tehničke podatke kao što su kolačići, IP adresa posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ni na koji način ne identificiraju osobu.

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe, kao i za funkcioniranje svih značajki internet stranice i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni, koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta.

Kolačićima trećih strana (Google Analytics) Zea.hr se koristi za dobivanje i obradu statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naše stranice. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o internetskom pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Ovisno o postavkama na Vašem internetskom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati ili ne prihvaćati. Ukoliko niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite. Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite.

Napominjemo kako je svrha kolačića isključivo poboljšanje i omogućavanje upotrebe naše stranice te sprečavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki naše stranice ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u vašem internetskom pregledniku.