Dostava i rok isporuke

Dostava se vrši samo na području Republike Hrvatske. Narudžbe najčešće šaljemo sljedeći dan od uplate a dostavna služba dostavlja u roku od 2-5 radnih dana od preuzimanja paketa. Ova pravila ne vrijede za otoke za koje vrijedi poseban raspored dostave a točnu informaciju možete zatražiti putem maila zearijeka@gmail.com.

Iznimno u slučajevima ako izrada narudžbe zahtjeva nabavu nekog materijala koji je potreban u porocesu izrade, kupac će biti obaviješten o roku isporuke prije plaćanja narudžbe. Ako se zbog nekih nepogoda na koje ne možemo utjecati dogodi da dostava neće biti moguća na dogovoreno vrijeme, kupac će biti na vrijeme obaviješten.

Dostavna služba dostavlja radnim danom (od ponedjeljka do petka) a ukoliko ste ostavili broj telefona bit ćete obaviješteni o njihovom točnom dolasku.

Kupac je dužan prilikom prezimanja paketa provjeriti eventualna oštećenja, te u slučaju istih može odbiti preuzimanje. U tom slučaju javite nam se putem maila zearijeka@gmail.com ili telefona 091 633 233 5 kako bismo što prije reagirali.

Cijena dostave ovisi o načinu plaćanja:

  • Direktna bankovna transkacija: 5,00 €
  • Plaćanje pouzećem: 6,00 €

Prema dogovoru preuzimanje proizvoda je moguće u veleprodaji na adresi Milutina Barača 60, Proizvodni park Torpredo, prostor br. 7,  od pon – petka od 8-16 sati ili u našem dućanu u gradu Rijeci od 8-20 sati.

Za određeni broj artikala koji prelaze težinu od 20 kg, naplaćuje se dodatni iznos dostave od 1 do 3 € za svaki takav artikl. Točan iznos možete zatražite putem maila zearijeka@gmail.com.

Za određena područja dostave (jug Hrvatske i neki otoci) naplaćuje se veći iznos dostave od 1 do 3 €. Točan iznos možete zatražiti putem maila zearijeka@gmail.com.

Za narudžbe u iznosu većem od 50,00 € dostava je besplatna osim u slučaju da pošiljka prelazi 20 kg ili da se šalje na područje posebne dostave. Za sve informacije kontaktirajte nas na tel 091 633 233 5 ili na mail zearijeka@gmail.com.

Pružatelj usluge zadržava pravo promjene uvjeta dostave bez prethodne najave.